A&C Koi - Koi Garantie

English   Deutsch

Business Logo

Wij zijn specialist in verkopen en kweken van exclusieve koikarpers. In Grubbenvorst bevindt zich onze koifarm van 8000 m2 waar wij aan al onze relaties naast topkwaliteit Koi ook diverse tuinen, vijvers en waterpartijen kunnen laten zien.

Garden Banner

Impressie van onze

A&C Speciale koi

Speciale Koi

A&C Koi - Garantie

Uniek in Europa is onze 12 maanden garantie op onze kleine Tategoi. Deze garantie houdt in:

1   Betere groei en ontwikkeling;
2   Het behoud van patronen;
3   Optimaal behoud van bodyshape;
4   Hoge huidkwaliteit en behoud hiervan.

Vaak is het zo dat men een koi koopt met de hoop dat deze wordt of blijft zoals hij is. Vooral omdat men hem juist zo mooi vindt.

Nog vaker wil men graag die vissen bezitten welke duizenden Euro's kosten en voor de meeste onder ons niet bereikbaar zijn.

Dit is de reden dat wij ons met name gespecialiseerd hebben in juist deze koi, maar dan in het klein. Hiermee bedoelen wij die vissen welke de potentie hebben om uit te groeien tot deze exclusieve en kostbare exemplaren. Op deze manier worden deze vissen toch beter bereikbaar voor de meeste van ons.

Door onze garantie loopt u ook weinig risico om een kat in de zak te kopen en uiteindelijk bedrogen uit te komen. Niet goed betekent immers geld terug.

Onze unieke garantie biedt u als koper veel meer zekerheid dat wat u koopt overeenkomt met dat wat u graag wilt hebben. Niet goed betekent immers geld terug.

Waar ter wereld vindt u deze garantie. Precies, NERGENS behalve bij A&C Vijvers en Tuinen.
Wij zeggen niet alleen kwaliteit te leveren maar bewijzen dit ook.