A&C Koi - Sitegebruik en Privacy Beleid

English   Deutsch

Business Logo

Wij zijn specialist in verkopen en kweken van exclusieve koikarpers. In Grubbenvorst bevindt zich onze koifarm van 8000 m2 waar wij aan al onze relaties naast topkwaliteit Koi ook diverse tuinen, vijvers en waterpartijen kunnen laten zien.

Garden Banner

Impressie van onze

A&C Speciale Koi

Speciale Koi

A&C Vijvers en Tuinen / A&C Koi - Privacy, Copyright en Maillijst Informatie

Privacy Beleid

Bij A&C Vijvers en Tuinen / A&C Koi zijn wij begaan met het beschermen van uw privacy. Wij gebruiken de informatie die wij over u verzamelen om onze diensten aan u te verbeteren, om onze website te optimaliseren, en daar waar mogelijk een gepersonifieerde webbeleving aan u te bieden.

Ook kan de informatie gebruikt worden om u, desgewenst, op de hoogte te brengen van speciale aanbiedingen en activiteiten waarvan wij denken dat u deze zult appreciŽren. U hoeft zich er geen zorgen over te maken dat u stapels onverwachte of ongewenste email van ons of via ons zult ontvangen.

Wij zullen uw informatie niet verkopen, verhuren, verhandelen of op welke wijze dan ook beschikbaar stellen aan derden.

Wijzigingen in ons privacy beleid

Het kan nodig zijn om ons privacy beleid van tijd tot tijd te wijzigen; In deze gevallen zullen wij, voorafgaand aan daadwerkelijk invoering, gedurende 30 dagen een aankondiging op onze entreepagina plaatsen om u in de gelegenheid te stellen om hier op te reageren. Wijzigingen zijn altijd met terugwerkende kracht.

Links naar andere websites

Deze site bevat enkele links naar sites van derden. A&C Vijvers en Tuinen / A&C Koi heeft geen relaties met deze derde partijen en heeft geen invloed op de informatie welke aangeboden wordt op deze sites. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan het gebruik van informatie op deze sites. Natuurlijk is het toegestaan om op sites van derden links naar de A&C Vijvers en Tuinen of de A&C Koi site op te nemen. Indien u dit doet kunt u ons een genoegen doen om hiervan melding te maken bij ons. Tevens kunt u een verzoek indienen om een link te krijgen op onze link pagina. Passende aanvragen kunnen gehonoreerd worden, hierbij is echter altijd een retourlink verplicht.

Verwijdering van maillijsten

A&C Vijvers en Tuinen / A&C Koi biedt u de mogelijkheid om u af te melden voor de ontvangst van enige informatie van ons. Enkele keren per jaar kunnen wij een promotionele email met onze speciale aanbiedingen, acties of activiteiten sturen aan bedrijven, organisaties of personen welke zich aangemeld hebben voor onze maillijst. Indien u van onze maillijst en uit onze adressen database verwijderd wilt worden kunt u ons een email sturen met uw naam en adresgegevens. Hierna wordt u per direct verwijderd uit onze bestanden.

Aanpassing en Correctie van uw informatie

Indien u uw informatie wilt aanpassen of indien u denkt dat de aan A&C Vijvers en Tuinen / A&C Koi verstrekte informatie onjuist is kunt u ons een email sturen met de gewijzigde informatie.

Copyright

Alle informatie welke aangeboden wordt op deze website, inclusief teksten, graphics, logo's, buttons, icons, en foto's, is het eigendom van A&C Vijvers en Tuinen / A&C Koi en onze licentiegevers of content leveranciers, en is beschermd door Nederlandse en internationale copyright en handelsnaam en -merk bescherming.

De samenstelling en opmaak van alle inhoud op deze website is het exclusieve eigendom van A&C Vijvers en Tuinen / A&C Koi en is beschermd door Nederlandse en internationale wetgeving. Alle op deze site gebruikte programma's/macro's zijn het eigendom van A&C Vijvers en Tuinen / A&C Koi en zijn beschermd door Nederlandse en internationale wetgeving.

De inhoud en eventuele programma's/macro's welke in deze site zijn toegepast mogen worden gebruikt als bron voor persoonlijk vermaak. Voor commerciŽle doeleinden mag u geen gebruik van de informatie op deze website (hieronder wordt o.a. verstaan: kopiŽren, publiceren, distribueren, afgeleide werken maken) zonder een expliciete geschreven toestemming van A&C Vijvers en Tuinen / A&C Koi. Gebruikers welke toestemming willen verkrijgen om enig materiaal in deze site voor eigen doeleinden te gebruiken kunnen per email contact met ons opnemen.

Contact opnemen met ons

Indien u vragen heeft over ons privacy beleid, de inhoud of het gebruik van deze site, of eventuele opmerkingen over deze site kunt u ons een email sturen of ons bellen, zie verder onze contact gegevens pagina..