A&C Koi, Vijvers en Tuinen - logo

Contactinformatie

A&C Vijvers en Tuinen 
Californischeweg 14
5971 NV Grubbenvorst
tel. 077 - 366 4117
fax 077 - 366 4118
gsm 06 55168 068

A&C Koi - Tuin met Koivijver
KOISHOP

Home   -   Koi VariŽteiten   -   Route   -   Contact   -   Weblinks

 

A&C 2006 koireis naar Japan
Dag 1   Dag 2   Dag 3   Dag 4   Dag 5   Dag 6   Dag 7

Vanaf 16 maart tot 31 maart 2006 is Jos Aben van A&C Vijvers en Tuinen naar Japan geweest om voor u een nieuwe collectie hoogwaardige Koi samen te stellen. Op deze en de volgende pagina's zullen wij u op de hoogte houden van onze belevenissen.
Ik ben weer vertrokken naar Japan en deze keer duurt de reis extra lang omdat ik via Engeland vlieg. Dit komt omdat ik ook deze keer weer naar Japan ga met enkele van mijn Engelse klanten of beter gezegd vrienden. Deze keer was het dus aan mij de beurt om een extra vlucht in te lassen en daardoor dus wel een langere reistijd te hebben. Maar als je toch al bijna een hele dag aan het reizen bent dan doen die paar uur meer of minder er ook niet meer toe.

In Engeland wordt ik dan ook opgehaald en voordat we naar Japan vertrekken gaan we eerst nog wat eten en praten alvast wat bij over de dingen die wij hopelijk weer in Japan mogen aantreffen.
Als het dan uiteindelijk tijd wordt om ons vliegtuig te halen moeten we ons eerlijk gezegd ook nog haasten om nog enkele belastingvrije artikelen te kopen. Het vliegtuig staat echter geduldig te wachten en we nemen dan ook plaats in de over het algemeen wel wat beperkte ruimte die je nu eenmaal hebt op deze vliegreizen. Na 13 uur vliegen landen we dan eindelijk weer in Japan. Vervolgens kunnen wij onze koffers ophalen en omdat er nog wat tijd was voordat de koffers op de band verschijnen, neem ik mijn fototoestel om een foto te maken van juist deze band waarop wij onze koffers verwachten. Het duurt slechts enkele seconden of er staat al iemand bij me om vriendelijk maar toch dringend te vragen om de camera weer weg te doen. Het is namelijk verboden om hier fotoís te maken. Dit is dan wel de reden dat ik deze zo belangrijke spionage foto niet aan jullie wil onthouden. Aan deze foto kun je dus duidelijk zien dat hij toch wel van groot internationaal belang is.
Afijn nadat we de koffers hebben betekent het weer treinticket kopen en instappen voor de nog 3,5 tot 4 uur durende treinreis. Het eerste gedeelte van deze reis brengt ons na een uurtje op het centraal station in Tokio.

Hier stappen we over op de Narita expres die ons naar de plaats van bestemming moet brengen.
Natuurlijk betekent het net zoals elk jaar weer dat dit gedeelte het meest vermoeiende is. Misschien komt dit omdat je weet dat het einde in zicht is. Aan de gezichten van Jack en Gary kun je echter duidelijk zien dat niet alleen zij maar geloof me ook de fotograaf het wel gehad heeft. We zijn dan ook blij als na een paar uur de deuren van ons hotel open gaan en we een bed zien wat alleen maar uitnodigt tot slapen.

Tot zover dan het verslag van onze eerste dag en morgen kom ik weer terug met naar ik hoop de eerste fotoís van Koi en het land van de reizende zon met nog altijd hier en daar wat SNEEUW, lees verder...
 

Site ontwerp en onderhoud: AE-Services, Eindhoven