A&C Koi - Koi Boek

English   Deutsch

Business Logo

Wij zijn specialist in verkopen en kweken van exclusieve koikarpers. In Grubbenvorst bevindt zich onze koifarm van 8000 m2 waar wij aan al onze relaties naast topkwaliteit Koi ook diverse tuinen, vijvers en waterpartijen kunnen laten zien.

Garden Banner

A&C Koi - Koi Boek

Door de grote interesse voor mijn boek en aangezien we met een tweede druk bezig zijn kunnen wij het boek vanaf nu goedkoper aanbieden. We hebben immers geen opmaak kosten meer. De prijs van 60 Euro kunnen we daardoor omlaag brengen naar een prijs van 50 Euro.


De 50-jarige Jos Aben van A&C Vijvers & Tuinen is inmiddels een van de langstzittende eigenaars van één en dezelfde Koifarm in Europa. Jos is actief in diverse forums over Koi waar de meeste bezoekers hem kennen onder de naam JAC. Ook schrijft hij met regelmaat artikelen voor de betere vakbladen.

Daarnaast geeft hij vele lezingen en cursussen in binnen en buitenland. Jos was zelfs de eerste die, toen de Koi in Nederland nog in de kinderschoenen stond, gespecialiseerde cursussen gaf in vijverbouw en visziekte. Jos heeft om deze redenen besloten om zijn ervaringen met en over Koi op schrift, in dit nieuw verschenen boek, vast te leggen.

Jos kweekt ondertussen al meer dan 10 jaar Koi of een zeer professionele wijze en inmiddels kan gezegd worden dat de door Jos gekweekte Koi bekend zijn tot ver buiten de Nederlandse grenzen en is de benaming Yoshikigoi in een heel ander en vooral positiever licht komen te staan. Zelfs in Japan blijven zijn resultaten niet onopgemerkt en kwekers zoals Sakai en Seki Guchi bezochten reeds zijn farm in Nederland.

 

Introductie

Op de vraag waarom dit boek zegt Jos het volgende:

Velen zullen zeggen en waarschijnlijk ook wel denken; Er zijn al zoveel Koiboeken en ook het internet staat bol van de informatie die alleen maar opgeroepen hoeft te worden. Veel nuttige informatie die met een druk op de knop van je beeldscherm spat.
Toch denk ik dat dit boek nog bij kan dragen aan de kennis van onze mooie hobby.

Ik heb het geluk dat ik deze hobby al een kleine 20 jaar professioneel uit kan oefenen. Tijdens al deze jaren zijn mij veel zaken opgevallen waarin ik mij verder heb verdiept en vervolgens opgeschreven. Zaken zoals het belang van vinnen, staart, vorm kop, kieuwen en lichaam, groeipotentieel, kwaliteit herkenning en voorspelling ontwikkeling zijn daar slecht enkele voorbeelden van.

Deze ervaringen wil ik graag met jullie delen. Ik heb tijdens het schrijven van dit boek besloten om zoveel mogelijk de Japanse termen en benamingen in het Nederlands te schrijven. Hierdoor denk ik dat het boek beter en gemakkelijker leesbaar is.

Ik hoop dan ook dat dit boek iets bij kan dragen aan onze mooie hobby.

Jos Aben.

Bestelling

Met behulp van het onderstaande formulier kunt u het boek online bestellen (prijs € 50).

    Naam

    Adres

    Postcode

    Woonplaats

    Email     mag voor promotionele doeleinden worden gebruikt

 Ruimte voor eventuele vragen en/of opmerkingen
 
 
 

De adresvelden velden zijn verplicht. Laat het betreffende vakje op het formulier aangevinkt als u er mee akkoord gaat dat wij uw emailadres mogen gebruiken voor promotionele doeleinden zoals genoemd in onze regels omtrent het sitegebruik.